Svet na dlani

post-header

Od mističnega Jezusovega drevesa do veličastnih sinjih kitov – popolna regeneracija! Pred nekaj dnevi sem se vrnila s dopusta, preplavljena z obnovljeno energijo in svežo inspiracijo. Nedvomno je ključno vlogo pri tem odigral prosti čas, ki sem ga tokrat izkoristila v polni meri!

V današnji “solo epizodi” skupaj z Mariom razpravljava o pomembnosti dopusta in popolnega odklopa od delovnih obveznosti ter o izvorih teh konceptov. Razpravljava o vprašanjih, kot so: zakaj nenehno tečemo za kariernimi cilji in kako ta neusmiljena gonja lahko zaslepi naše zaznavanje lastnih potreb?

Prav vsi si zaslužimo dopust, prosti čas in priložnost za popolni odklop. Ne pustimo, da nas javni pritiski odvrnejo od tega, da prisluhnemo svojemu telesu, srcu in mislim. Ravno naše misli nas lahko pogosto popeljejo na kraje, ki so drugačni od našega trenutnega položaja. Zato je pomembno, da jim sledimo in se podamo na pot! Morda v drugo državo, morda samo v sosednje mesto ali pa preprosto na domači kavč! Poletje je tu, da nam omogoči mentalno regeneracijo. Uživajmo v trenutku – delo lahko počaka, saj ga nikoli ne zmanjka.

🙏💖🙏
🎧 ➡️ Podcast SVET NA DLANI lahko poslušate tudi na Apple Podcasts, Google Podcasts in Spotify, linki na povezavi: https://svetnadlani.net/vse-epizode/
Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *