Svet na dlani

post-header

Spodobi se, da novo leto začnem s skokom na nenavadno geografsko lokacijo! V tokratni epizodi sem imela čast gostiti Tino Hudnik, so-ustanoviteljico podjetja G-Guides in izjemno pustolovko, ki svoje življenje posveča odkrivanju skritih kotičkov sveta in poglobljenemu razumevanju kultur. Tina, ki je trenutno na odpravi na Antarktiko, je z nami delila svoje izkušnje z raziskovanjem nekaterih najbolj oddaljenih in neokrnjenih delov sveta.

V pogovoru sva se dotaknili številnih tem, od izzivov in radosti, ki jih prinašajo ekstremna potovanja, do pomembnosti trajnostnega turizma in ohranjanja narave. Tina je z nami delila tudi svoje zgodbe o povezovanju z lokalnimi skupnostmi in kako zgodovina ter kultura oblikujeta naše dojemanje sveta. Ta epizoda je nepogrešljiva za vse ljubitelje potovanj, avanture in globljega razumevanja sveta okoli nas. Prisluhnite pogovoru in odkrijte navdihujočo zgodbo Tine Hudnik, ki vas bo zagotovo navdušila in morda celo spodbudila k raziskovanju lastnih neodkritih poti.

Za tiste bolj resne, ki vas mika skok na skrajni jug našega planeta (ali morebiti celo nova karierna pot v tej smeri, kot namigne v najinem pogovoru tudi Tina), pa se nujno povežite s Tino na socialnih medijih: Tinin Instagram in Tinin Facebook, detajle odprave in možnost potovanja pa si lahko pogledate na uradni strani podjetja pri katerem dela Tina.

Prav tako lahko spremljate sveže vtise trenutne odprave na Antarktiko, ki jih objavlja Tinina sodelavka fotografinja na svojem Instagram profilu.

Naj bo 2024 polno izjemnih pustolovščin in pogumnih odločitev!

 

Nekaj vtisov iz odprave

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *