Svet na dlani

post-header

V tokratni epizodi podcasta SVET NA DLANI delim z vami svoje osebne izkušnje in spoznanja o pomenu teka in gibanja v naravi, s posebnim poudarkom na zimskem času. Razkrivam, kako sem se skozi leta naučila, da lahko ostanemo aktivni v vsakem vremenu in kako pomembno je to za ohranjanje močnega imunskega sistema ter odličnega zdravja, še posebej v obdobjih, ko je veliko ljudi okoli nas bolnih.

V epizodi poudarjam, da so zdrave rutine ključne in da so te pomembnejše od prehodne motivacije. Razpravljam o prilagajanju naših aktivnosti različnim letnim časom in kako lahko zdrave navade ohranjamo skozi celo leto. Delim svoje nasvete in strategije, ki sem jih razvila, da ostanem motivirana in aktivna, ne glede na vremenske razmere.

Ta epizoda je iskren vpogled v moje življenje in kako sem odkrila, da je redna telesna aktivnost ključna za moje dobro počutje in zdravje. Upam, da vam bo moja zgodba dala navdih in praktične nasvete (npr. kako se obleči za športno aktivnost ob različnih temperaturah), kako lahko tudi vi najdete veselje v gibanju in teku, ne glede na letni čas ali vremenske izzive.

Objem snežaka med tekom čez Rožnik.

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *