Svet na dlani

post-header

Moj zadnji selfie z ljubljenim motorjem je bil poseben trenutek, saj sem le nekaj minut pozneje predala ključe novemu lastniku v središču Los Angelesa. Kljub vsem opozorilom o morebitnih goljufijah in nevarnostih sem lahko le upala, da ne postanem tarča tatov. A hvala dragemu motorju, ki me je vse mesece varno prevažal na moje pustolovščine, neskončne sestanke, večerje, raziskovalne inštitute in nakupovalne podvige. Skupaj sva se borila proti ogromnim ameriškim tovornjakom in prebijala skozi tisočere prometne zamaške. Ko sem se zavedla, da “rush hour” ni le fraza, ampak dejavnik, ki lahko popolnoma spremeni potek dneva, sem še bolj cenila agilnost tega motorja. Srečo sva vedno našla in prihranila kar nekaj dragocenega časa!

Zaradi prihajajoče vrnitve v Slovenijo sem se morala posloviti od motorja; preprosto je prevelik da ga “skrijem v kovček”. Proces prodaje je bil naporen, zlasti zaradi lokalnih opozoril o možnih prevarah, od ponarejenega denarja do očitnih ropov. A s pravo pripravo in informacijami je prodaja potekla brez težav.Zaradi tega stresnega tedna so tako ta teden osrednja tema mojega podcasta “PREVARE”.

V epizodi raziskujem, zakaj smo ljudje včasih tako nečimrni drug do drugega in katerih pasti se moramo paziti, poleg tistih očitnih, kot so klikanje na sumljive povezave in odzivanje na sporočila od domnevnih sorodnikov iz oddaljenih dežel. 

Želim vam potovanje skozi življenje, ki je ne le srečno, ampak tudi varno in obogateno z dragocenimi izkušnjami. Brez prevar!

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *