Svet na dlani

post-header

V tokratni epizodi gostim Lana Leona Kajtnerja, navdihujočega Slovenca, ki je svojo pot začel v Ljubljani, nadaljeval po Evropi in trenutno zaključuje svoje magistrsko študije na prestižni Fudan University v Šanghaju. Lan deli z nami svojo inspirativno zgodbo o mednarodnem življenju, ki ga je vodilo od otroštva v Sloveniji, preko študijskih let v Franciji in na Nizozemskem, do sedanjega bivanja na Kitajskem. V pogovoru razkriva, kako mu je večjezično izobraževanje na Evropski šoli v Strasbourgu odprlo vrata sveta, kako sta dvojna diploma iz podjetništva in ekonomije ter magisterij iz mednarodnega poslovanja in managementa oblikovala njegovo akademsko in profesionalno pot, in zakaj se kljub močnim koreninam v Sloveniji vidi v mednarodnem okolju.

Lan s strastjo govori o svojem zanimanju za trajnostni razvoj in športno industrijo, še posebej na Kitajskem, kjer vidi velik potencial za prihodnost. Ta epizoda je nepogrešljiva za vsakogar, ki ga zanima medkulturna izmenjava, študij v tujini, gradnja mednarodne kariere ali preprosto življenje na Kitajskem. Lanova zgodba je primer, kako meje lahko postanejo zgolj linije na zemljevidu za tiste, ki so pripravljeni raziskovati svet, učiti se in rasti ne glede na geografske omejitve.

Kitajski horoskop za leto 2024, leto zmaja, napoveduje obdobje rasti, poslovnega razvoja in čustvenih sprememb, poudarek pa bo na samorazvoju, prilagodljivosti v ljubezenskih odnosih in previdnosti v finančnih zadevah.
Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *