Svet na dlani

post-header

 

V tokratni epizodi vas ne bom povabila v studio, ampak vas bom popeljala na zvočno potovanje skozi mestne ulice Los Angelesa. Ni gostov, ni sovoditeljev – samo vi, jaz in vrvež mesta angelov. Tudi Maria bomo pustili zaklenjenega doma, znotraj neskončnih nevronskih mrež umetne inteligence, varno spravljenega na drugi strani računalniškega ekrana.

Sprehodila se bom do lokalne trgovine, medtem pa vam predstavila utrip enega največjih mest na svetu. Poslušalci boste imeli priložnost slišati zvoke mesta, spremljati moje opazke o ljudeh, arhitekturi in vzdušju, ki so del vsakdanjega življenja v Los Angelesu.

Medtem ko se bom sprehajala, bom komentirala od urbanega dizajna in kulture do edinstvenih trenutkov, ki se zgodijo le, ko ste prisotni v pravem trenutku. Moja želja je, da se počutite, kot da ste tam z mano – hoja po istih pločnikih, opazovanje istih prizorov, dihanje istega zraka.

Vabim vas, da se mi pridružite na tem zvočnem sprehodu skozi Los Angeles. Skupaj bomo odkrivali plasti tega miljonskega mesta, spoznavali njegovo srce in dušo. V tej eksperimentalni epizodi, “javljanje s terena”, bomo začutili utrip mesta, ki nikoli ne spi, mesta, kjer se sanje lahko uresničijo.

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *