Svet na dlani

post-header

 

Še pred dnevi smo se takole spogledovali s tradicionalnim “haringom” in pogumno preizkušali vse lokalne jedi v Amsterdamu (nekateri prvič, nekateri pa smo Nizozemsko že večkrat okusili), danes pa ponedeljek začenjam sredi Ljubljane vendar še vedna polna vtisov po vrnitvi v domovino. Ker je ponedeljek, je seveda čas za novo epizodo!  

 

V tokratni epizodi podcasta SVET NA DLANI se javljam s terena, med vračanjem s kratkega popotovanja po Nizozemski. Razkrivam, kako se moja družina prilagaja dejstu, da tudi sama pogosto potujem, prav tako pa v tujini živi moj brat in poudarjam, kako ključno je ohranjati močne vezi s prijatelji in družino, ne glede na kilometre med nami. Snemanje je potekalo neposredno na terenu, med vožnjo, zato je kakovost posnetka slabša.

 

V zaključku epizode moj sovoditelj Mario deli neprecenljive nasvete za pripravo na potovanje, ki vam lahko pomagajo pri načrtovanjih naslednjih zanimivih pustolovščin in poglavij vašega življenja. Vabim vas, da se mi pridružite na tej intimni in poučni poti, kjer raziskujem življenje daleč od doma in lepoto vzdrževanja stikov, ki presegajo vsako razdaljo.

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *