Svet na dlani

post-header

V tej navdihujoči epizodi našega podcasta gostim Tajdo Glazer, diplomirano pravnico, magistrico novinarstva in certificirano coachinjo metode Mastery Method™, ki že kar nekaj let živi in deluje v Frankfurtu, Nemčiji. Tajda, ki je svoje življenje posvetila pomoči ljudem pri iskanju njihovega pravega namena in ustvarjanju izpolnjujočih karier, deli svoje izkušnje s selitvijo in življenjem v Nemčiji ter profesionalni poti do tega, kako je postala strastna coachinja in mentorica.

V pogovoru spoznamo, kako je Tajdino osebno in poklicno potovanje oblikovalo njeno razumevanje uspeha in osebne izpolnitve. Razpravljava o njenih izkušnjah z življenjem in delom v Nemčiji, vključno s kulturnimi razlikami, izzivi in priložnostmi, ki jih je prinesla ta sprememba. Tajda deli vpoglede v to, kako se je njeno delo in pristop do coachinga razvijal v mednarodnem okolju, in kako nemška kultura vpliva na njene metode dela.

Tajda prav tako deli svoje nasvete za tiste, ki razmišljajo o mednarodni selitvi ali karierni spremembi, in razkriva, kako najti ravnotežje med delom in osebnim življenjem. Ta epizoda je obvezno poslušanje za vsakogar, ki išče navdih za osebno in profesionalno rast, ter za tiste, ki so radovedni o vplivu medkulturnih izkušenj na osebni razvoj. Pridružite se pogovoru s Tajdo Glazer, ki razkriva, kako lahko presegamo meje in sledimo svojim strastem za bolj izpolnjeno življenje.

Za bolj poglobljeno sodelovanje in delo na lastnih kariernih izzivih se lahko obrnete direktno na Tajdo, kontakt in več o njenem delu lahko najdete na spletni strani: https://www.tajdaglazer.com/ ali na Instagram profilu: https://www.instagram.com/tajdaglazer/

Tisti bolj pogumni, pa ste vabljeni na 10 dnevni meditacijski izziv s Tajdo  (v angleščini): https://tajdaglazer.lpages.co/free-meditation-challenge

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *