Svet na dlani

post-header

V sveži epizodi podcasta se s sovoditeljem Mariem potopiva v globine sveta nadarjenosti ob strani priznane strokovnjakinje Katje Ujčič. Katja, ki stoji na čelu Inštituta za raziskovanje in razvoj nadarjenosti GeniusX, nas vodi skozi svojo osebno zgodbo in razblinja mit o napačnem dojemanju nadarjenosti. Z nami deli svoj edinstven pogled na to, kako pravilno prepoznati, razvijati in nuditi podporo nadarjenosti v vsakem izmed nas.

V tej epizodi boste lahko prisluhnili Katjinemu holističnemu pristopu k nadarjenosti, se seznanili z izzivi, s katerimi se srečujejo nadarjeni, ter globlje razumeli celovito obravnavo, ki sega od kognitivnih sposobnosti do duševnega počutja. Katja nam bo razkrila tudi, kako inštitut GeniusX stoji ob strani nadarjenim in njihovim družinam ter predstavila najnovejše trende in odkritja na področju nadarjenosti.

Vabljeni k poslušanju in razširjanju razumevanja o nadarjenosti. Skupaj z Katjo bomo raziskali vse možnosti, ki jih prinaša človeški potencial!

Za vse, ki v svojih otrocih prepoznate znake nadarjenosti ali pa se sami srečujete z vprašanji na to temo, pa poiščite več informacij o delavnicah, svetovanjih in (brezplačnih) dogodkih na spletni strani https://geniusx.si/

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *