Svet na dlani

post-header

V tej posebni epizodi se bomo poglobili v fascinantni svet maratona, te preizkušnje vzdržljivosti, ki presega samo telesni napor in postane pravi test človekove volje in odločnosti. V prvem delu epizode raziskujemo zgodovinske korenine maratona, njegovo evolucijo in kako je ta tekaški dogodek postal simbol globalne športne in kulturne fenomene. Pogovarjamo se tudi o tem, zakaj je maraton tako zahtevna in edinstvena psihološka preizkušnja, ki zahteva mesece priprave in disciplinirane treninge.

Nato pa se v drugem delu epizode javljam z neposrednimi vtisi in občutki po tem, ko sem pravkar odtekla cel maraton v čudoviti Ljubljani. Z vami delim moje osebne izkušnje, kako sem se soočila z zloglasnim “zidom”, kaj mi je pomagalo prebroditi težke trenutke in kako neverjetni so občutki, ko prečkaš ciljno črto po 42,195 kilometra teka. Od evforije do izčrpanosti, ta del epizode vam ponuja vpogled v to, kaj pomeni teči maraton, ne samo kot športni dosežek, ampak tudi kot globoko osebno izkušnjo.

 

Čestitke vsem so-tekačem in so-tekamičami, predvsem pa hvala vsem, ki ste navijali za nas! Navijačev sem bila še posebej vesela in zaradi vas sem prišla v cilj z nasmehom na ustih.

 

Srečna v cilju z medalo, za mano pa najlepših 42,2 km in štiri ure nasmehov!

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *